Accessoires

earphones-477446_640Wanneer u in het bezit bent van een nieuwe mobiele telefoon, wilt u hier vanzelfsprekend zo zuinig mogelijk mee omgaan. U moet er immers niet aan denken, dat de telefoon kort na de aankoop ervan al een barst in het scherm heeft, te maken krijgt met een slecht functionerende luidspreker of homebutton, enzovoorts. Toch zijn mobiele telefoons, zeker de hedendaagse smartphones, erg kwetsbaar, waardoor beschadigingen op de loer liggen. Gelukkig is het mogelijk om de kans op beschadigingen aan uw mobiele telefoon te verkleinen, door gebruik te maken van verschillende accessoires op uw toestel.

Accessoires om uw mobiele telefoon te beschermen

Om uw mobiele telefoon zo goed mogelijk te beschermen tegen beschadigingen, kunt u kiezen voor een screenprotector. Dit is een heel dun velletje plastic, die over het scherm van uw smartphone kan worden geplakt. Dit is een zeer nauwkeurig klusje, waar u even de tijd voor moet nemen. Met deze accessoire voorkomt u dat er krassen op uw scherm komen als u de telefoon op een rommelige ondergrond legt bijvoorbeeld.

Naast een screenprotector is het aan te raden om ook een hoesje of een zogenaamde bumper aan te schaffen voor uw mobiele telefoon. Een bumper wordt hierbij enkel aan de achterkant van uw telefoon geklikt, terwijl een hoesje ook over de voorkant van het toestel kan komen te zitten. Het voordeel aan een compleet hoesje, is dat uw scherm ook beschermd wordt bij een val. Dit is bij een bumper vaak niet het geval. Veel mensen vinden een bumper echter mooier bij een mobiele telefoon staan. Daarbij is het makkelijker, omdat u het scherm direct ziet.