Diverse aanbieders

Het leuke aan de telecommarkt in Nederland, is het grote aantal aanbieders van mobiele telefonie en internet. Door het grote aantal partijen in deze markt neemt de concurrentie toe en zullen de prijzen afnemen. Daarbij biedt de markt zo voor ieder wat wils! De een zal geïnteresseerd zijn in een prijsvechter op de telecommarkt, terwijl een ander wellicht de meest betrouwbare provider zoekt. Het is vaak overigens zo, dat de kleinere providers in Nederland gebruik maken van het netwerk van een van de grote partijen. Het verschil zit dan voornamelijk in de service die providers bieden, de verschillende abonnementen die worden aangeboden en de mogelijkheden om toestellen met abonnementen te combineren.

Grootste telecomproviders in Nederland

De Nederlandse telecommarkt wordt gedomineerd door grote internationale providers, zoals Vodafone en T-Mobile. Echter doet ook KPN mee om het grootste marktaandeel, waarbij deze Nederlandse provider zich voorheen voornamelijk richtte op zakelijke klanten. Tegenwoordig is dat achterhaalt en biedt KPN ook leuke aanbiedingen voor jongeren. Providers contract-408216_1280proberen u met verschillende aanbiedingen over de brug te halen, om klant te worden.

Zo is het bij T-Mobile mogelijk om te sparen voor leuke uitjes, kortingen op uw factuur of kleine cadeautjes. Vodafone biedt de mogelijkheid om uw maandelijkse tegoed heel flexibel te houden, door gebruik te maken van zogenaamde Vodafone Blox. Tot slot is het bij KPN mogelijk om verschillende diensten met elkaar te combineren, zodat u maandelijks een flinke korting kunt krijgen. Hiermee speelt de provider in op de toenemende populariteit van alles in 1-pakketten.

Wilt u in één overzicht al deze aanbieders vergelijken? Raadpleeg dan www.simonlycheck.nl.