Over ons

Gsmcorrect.nl dient als een onafhankelijke informatievoorziening voor iedereen, die meer informatie wenst over mobiele telefoons en mobiele telefonie. Welke abonnementsvormen worden bijvoorbeeld aangeboden? Welke providers zijn in Nederland het meest betrouwbaar en welke providers kunnen worden aangemerkt als prijsvechters? Welk type accessoires zijn aan te raden bij de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon? Enzovoorts. Door de informatie op onze website door te nemen, weet u precies waar u aan begint bij het afsluiten van een nieuw abonnement of bijvoorbeeld de aankoop van een telefoon.

Meet uw verbruik

Wanneer u momenteel al een mobiele telefoon heeft, kan het raadzaam zijn om nu alvast naar uw verbruik te kijken. Door uw verbruik te meten wordt het uitzoeken van een nieuw abonnement straks eenvoudiger. Het zou immers zonde zijn, als u straks betaalt voor diensten waar u niet (volledig) of nauwelijks gebruik van maakt. Denk bijvoorbeeld aan belminuten die overblijven, ongebruikte mobiele data, enzovoorts. Vaak kunnen dergelijke tegoeden niet worden meegenomen naar een nieuwe maand, waardoor u dit kwijt bent na het verlopen van de maand.

Ook geven we u graag tips over de accessoires die passen bij een mobiele telefoon. Denk aan een hoesje, een stylus pen, enzovoorts. Waarover wilt u meer weten?