Voor welke smartphone kies jij?

Voor welke smartphone kies jij?
19 april 2016 No Comments Blog Admin

Bij een nieuw telefoonabonnement hoort voor velen ook een nieuwe smartphone. Dit is uiteraard alleen wanneer je kiest voor een abonnement in combinatie met een toestel. Dit was een paar jaar geleden heel erg populair, ondertussen zijn de sim only abonnementen steeds populairder aan het worden. Met de komst van mobiel internet en steeds betere kwaliteit telefoons kiezen mensen vaker voor een sim only abonnement met een grote databundel. Verschillende aanbieders bieden onbeperkt mobiel internet voor een lage prijs.

Een smartphone kies je tegenwoordig niet zomaar even uit, er zijn ontzettend veel verschillende modellen en merken en je hebt ook nog de keuze uit een nieuw model of bijvoorbeeld een refurbished iPhone. In dit artikelen worden een aantal punten beschreven waar je op kunt letten bij het uitkiezen van het juiste model.

Budget, midrange of high-end?

High-end, midrange of budget zijn de termen die gebruikt worden om een type smartphone te beschrijven. Dus ga je online op zoek naar een nieuw type telefoon? Dan kun je deze termen tegen komen. Een budget smartphone kun je voor ongeveer 200 euro kopen. Deze toestellen hebben een wat oudere technologie, maar je kunt hier prima mee bellen, whatsappen of andere apps gebruiken. De midrange smartphone is een stukje duurder, maar er zitten ook meer functionaliteiten op. Zo kun je gemakkelijk gebruik maken van internet en heeft de telefoon vele extra’s ten opzichte van de budget telefoon. De kosten voor een midrange toestel liggen tussen de 300 en 500 euro.

Ben je van de laatste gadgets en interesseer je je voor technologie? Dan kan een high-end toestel niet ontbreken in je dagelijkse leven. Deze smartphone kost al snel 600 euro en is voorzien van alle nieuwste technologie├źn en snufjes. Marktleiders op gebied van high-end telefoons zijn Apple en Samsung.

Welke telefoon past bij mij?

Zoals uit de vorige alinea al is gebleken hangt de keuze van een type telefoon af van je persoonlijke interesses. Wanneer je dagelijks veel gebruik maakt van je telefoon en je hebt interesse in technologische snufjes past een high-end telefoon bij je. Denk aan een buigbaar scherm, een vingerafdrukherkenning of een ingebouwde stappenteller. Kies voor de nieuwste modellen van Apple, Samsung, HTC of Sony.

Heb je niet perse heel veel met de nieuwste telefoons, maar je wil vooral dat het toestel goed werkt en niet te duur is? Kies dan voor een goede kwaliteit midrange telefoon. Je kunt kijken naar de wat oudere modellen van Apple en Samsung, maar je kunt ook kijken voor een nieuw model van het merk Huawei.

Wanneer je je telefoon vooral gebruikt voor te bellen en berichten te sturen en misschien een foto te maken is een budget telefoon ook prima.

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *