De voordelen van een Refurbished iPhone kopen

De voordelen van een Refurbished iPhone kopen
13 september 2018 No Comments Blog Admin

Als je een iPhone wilt aanschaffen, heb je de keuze uit een nieuw toestel, een tweedehands item of een Refurbished iPhone. Er zijn diverse voordelen aan het kopen van een iPhone 5,6,7,8, 8 plus of SE die refurbished is. In dit artikel bespreken we de voordelen.

Refurbished iPhones zijn goedkoper

De belangrijkste reden waarom mensen voor Refurbished iPhones kiezen, is vanwege het grote prijsverschil. Een nieuwe iPhone kan behoorlijk prijzig zijn. Je kunt je oude telefoon meestal wel tweedehands verkopen, maar vaak levert dit niet heel veel geld op. De Refurbished telefoon is een interessante optie. Bij deze telefoons kun je vaak een nieuw type iPhone aanschaffen voor een lage prijs. Dit kan wel honderd euro schelen ten opzichte van een nieuwe telefoon.

Op Refurbished iPhones krijg je meestal garantie

De Refurbished iPhones worden door de meeste aanbieder volledig gecontroleerd op fouten. Mocht er echter toch iets mis zijn met de telefoon, dan bieden de meeste aanbieder van Refurbished iPhones garantie aan. Deze garantie ontvang je niet als je een tweedehands telefoon op bijvoorbeeld marktplaats aanschaft. Meestal wordt een garantie van 12 tot 24 maanden geleverd. Ook kun je vaak nog extra maanden garantie bijkopen.

De Refurbished iPhone voelt als nieuw

De Refurbished toestellen zijn tweedehands, maar zijn volledig opgepoetst en opgeknapt. Vaak wordt er bij de verkoop vermeld in welke staat de telefoon zich bevindt. Van sprankelend nieuw tot duidelijk gebruikt. In tegenstelling tot een gemiddeld tweedehands toestel, zijn de slecht functionerende onderdelen bij een Refurbished iPhone vervangen. Vaak ontvang je ook een gloednieuw scherm zonder krasjes. Hierdoor heb je het idee een nieuwe telefoon in handen te hebben.

De verkoper is betrouwbaarder en u krijgt garantie

Als je een Refurbished iPhone aanschaft bij een betrouwbare verkoper, weet je wat je kunt verwachten. Bij een tweedehands product van marktplaats kan van alles misgaan. Diverse mensen zijn hun geld kwijtgeraakt, zonder een telefoon te ontvangen. Ook kan de telefoon er volledig anders uitzien dan op de foto. Aangezien het aanschaffen van een nieuwe telefoon een flink bedrag kan kosten, is het verstandig om bij een betrouwbare verkoper je product te kopen. Bovendien geven de meeste aanbieders van Refurbished iPhones een bedenktijd van twee weken. Bestel uw iPhone bij 123smartphonedeal.nl

Milieuvriendelijk

Meestal is een onderdeel van de Refurbished iPhones kapot gegaan, dat gemakkelijk gerepareerd kan worden. Op deze manier worden de toestellen weer gebruikt en niet onnodig weggegooid. Er worden namelijk veel kapotte smartphones weggegooid, wat zeer belastend is voor het milieu. Door jouw aanschaf van een Refurbished iPhone, breng je een apparaat opnieuw in omloop.

 

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *