Wat weet je over een sim only abonnement?

Wat weet je over een sim only abonnement?
18 mei 2018 No Comments Blog Admin

Geen behoefte in hoge maandelijkse abonnementskosten? Of wil je gewoon heel graag de mogelijkheid hebben om je abonnement maandelijks op te kunnen zeggen. Dit artikel weergeeft de voor-en nadelen van een sim only abonnement en hoopt u te helpen met het uitzoeken van een passend sim only abonnement.

Voor- en nadelen van een sim only abonnement

Een sim only brengt veel voordelen met zich mee, maar ook een aantal nadelen. Het is bijvoorbeeld handig om een maandelijks opzegbaar abonnement te hebben, maar dat heeft een nadeel als het toestel kapot gaat. Dan betaal je namelijk de volle prijs voor een nieuw toestel en krijg je geen leentoestel. Ook moet je opletten dat je niet boven het limiet van je bundel gaat, dan betaal je namelijk veel meer dan je waarschijnlijk denkt, en ook 4G internet krijg je niet automatisch bij een sim only abonnement. Daar dien je extra voor te betalen.
Een aantal voordelen van een sim only abonnement zijn wel dat je je oude telefoon gewoon kan blijven gebruiken, mits het een simlockvrije telefoon is.

Beste abonnement voor jou

Bij een sim only abonnement kan je tot 80% goedkoper uitkomen dan bij een normaal abonnement. Dit is uitgaand van goedkope providers, dus het zou minder dan 80% kunnen zijn. Er zijn gelukkig veel websites waar je sim only abonnementen kunt vergelijken, dit is dus ook een grote aanrader om zo goedkoop mogelijk uit te komen maar alsnog je wensen te voldoen. Je komt natuurlijk het goedkoopst uit als je geen nieuwe telefoon gaat kopen en je oude telefoon het nog prima doet. Hopelijk heeft dit artikel je geholpen om een abonnement te kiezen dat bij je past.

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *