Haal meer uit je smartphone

Haal meer uit je smartphone
29 maart 2017 No Comments Blog Admin

We kunnen tegenwoordig steeds meer met onze telefoon. Wat vroeger alleen gebruikt kon worden voor telefonie is momenteel uitgeroeid tot een wellicht zakelijke must have. Zo kunnen we door middel van onze smartphone ongestoord mailtjes ontvangen en beantwoorden op de door ons gewenste manier. Daarnaast ben je op elk moment van de dag op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Er valt dus bijna niks meer te missen.

 

Met de modalisering is het aantal mobiele gebruikers in Nederland enorm gegroeid. Zo bezitten kinderen met een leeftijd van minimaal 7 al een te dure smartphone bijna belachelijk eigenlijk. Vanwege het aantal gestegen gebruikers verschilt het doeleinde enorm.

 

Naast zakelijke doeleindes bied het gebruik van een smartphone meerdere ‘functies’. Denk hierbij aan gezondheid of vrijetijdsbesteding. We betrekken onze telefoon hierdoor op steeds meerdere verschillende manieren en kunnen hierdoor bijna niet meer zonden.

 

Zakelijk

Zonder dat we het door hebben beschikken we allemaal over een personal assistant. Zo kun je gemakkelijk afspraken in je agenda inplannen en word je bij voorkeur een dag van te voren hier aan herinnerd. Gezins- en werkafspraken worden hierdoor gescheiden gehouden.

 

Gezondheid

We zijn steeds vaker en meer bewust van de producten die we aanschaffen. Zo kan een bepaalde gezondheidsapp je direct vertellen hoe gezond en duurzaam jouw product is. Met slechts 1 druk op de knop beschik je over informatie die op een verpakking wellicht minder snel vindt. Daarnaast schaven steeds meer mobiele gebruikers een EHBO app. Ideaal voor in geval van nood!

 

Vrijetijdsbesteding

Naast standaard games kun je jezelf simpel weg amuseren met het kijken van films of online tv series. Hier zijn online ontzettend veel van te vinden. Daarnaast kun je veilig en zorgeloos deelnemen aan online casino’s. Zo vind je online gratis bonuscodes en kun je je weekend goed beginnen.

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *