Welke type smartphonehoesjes zijn er?

Welke type smartphonehoesjes zijn er?
24 november 2016 No Comments Blog Admin

Zoals iedereen wel weet zijn er smartphonehoesjes in verschillende soorten en maten. Er zijn hoesjes specifiek voor diverse merken gefabriceerd en je hebt eenvoudige rubberen hoesjes tot geavanceerde hoesjes waar je zo’n beetje je hele portemonnee in kwijt kunt. Wij hebben in dit artikel een overzicht gemaakt van de diverse soorten hoesjes die tegenwoordig veelal worden aangeboden.

Eenvoudige hoesjes

De eenvoudige hoesjes hebben in principe een enkel doel en dat is het beschermen van de smartphone. De eenvoudige beschermhoesjes kunnen overigens ook weer in diverse vormen variëren.  Zo heb je de standaard beschermhoesjes die om je telefoon heen zitten. Maar je kunt ook de Monte Carlo hoesjes bestellen, hier wordt het hoesje aan de achterkant van je smartphone bevestigd. Dit type hoesjes geven je de mogelijkheid om je mobiele telefoon verticaal op tafel neer te zetten.

Telefoonhoesjes voor het sporten

Er zijn specifieke telefoonhoesjes ontwikkeld die je eenvoudig kunt bevestigen tijdens het sporten. Deze soort hoesjes kun je bijvoorbeeld bevestigen aan je arm, zodat je geen last hebt van je telefoon tijdens het hardlopen of tijdens de fitness. De bedrukking van deze hoesjes wordt ook veelal ingezet door bedrijven die haar diensten kunnen koppelen richting de sport- en fitnessindustrie.

Luxe hoesjes voor zakenlui

Je ziet dat steeds meer jongeren maar ook ouderen kiezen voor een luxueus hoesje. Dit type hoesjes zijn voornamelijk voorzien van allerlei extra vakjes voor pinpassen en overige pasjes. De luxueuze hoesjes zijn ontwikkeld uit kwalitatief leer en zien er super strak uit. Ook deze hoesjes worden veel ingezet als promotiemateriaal.

Waterdichte telefoonhoesjes voor tijdens de zomervakantie

Ben jij ook vaak op vakantie en weet je niet of je je telefoon mee moet nemen naar het strand vanwege het gevaar dat je telefoon gestolen wordt? Dan zijn de waterdichte telefoonhoesjes de oplossing voor jou! Je kunt je telefoon met deze hoesjes eenvoudig meenemen het water in. Trek veel bekijks en bedien jouw telefoon vanuit het water.

About The Author