Refurbished iphone Doen of niet?

Refurbished iphone Doen of niet?
30 november 2016 No Comments Blog Admin

Je hoort het steeds meer. Mensen kopen steeds vaker een refurbished iphone. De reden hiervoor is uiteraard dat mensen op die manier honderden euro’s uitsparen. Maar is een refurbished iphone ook echt goed genoeg?

Let op de volgende zaken:

  1. Hoe lang is de garantie die gegeven wordt op de refurbished iphone? Dit moet minimaal een jaar zijn om er zeker van te zijn dat je de iphone kunt terugsturen als er iets mis is.
  2. Er zijn veel verschillende kwaliteiten van refurbished iphones beschikbaar. Als je een iphone in bijna perfecte staat wilt en met weinig gebruikssporen dan is A-kwaliteit of 5 sterren nodig. Neem je genoegen met een duidelijk tweedehands exemplaar dan kun je voor lagere kwaliteit gaan.
  3. Originele onderdelen. Het is belangrijk dat de onderdelen van iphone origineel zijn. Dat er dus niet een nieuwe voorkant of achterkant op is gezet. Op deze manier weet je zeker dat je een 100% Apple product hebt.

Er zijn veel webwinkels waar je refurbished iphones kunt kopen. Zoek maar eens bij Google of op een andere manier. Let goed op wat je koopt en je kunt een mooie iphone voor weinig geld bezitten!

About The Author